SOBRE AQUEST PORTAL I COM UTILITZAR-LO

En l'actual entorn de mercats globalitzats, l'accés a informació actualitzada i en temps real per a la internacionalització es converteix en una necessitat per a les empreses.

ACCIÓ, a través del Catalonia Trade Portal, posa a disposició de les empreses informació, eines i recursos per ajudar a fer créixer el teu negoci a l'exterior.

En aquest nou portal podràs explorar mercats nous, trobar socis, organitzar enviaments, configurar el teu negoci a l'exterior i molt més. I si necessites una atenció més personalitzada per buscar el millor encaix dels teus productes a algun país concret, posa't en contacte amb l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització, on t'assessorarem gratuïtament per assegurar que cap barrera t'aturi.

Navega pel portal i, si vols treure-li el màxim partit, descarrega't la guia ràpida d'accés al Catalonia Trade Portal.

Com fer-se usuari

Qualsevol empresa pot fer servir el portal. Per fer-ho, crea't un compte d'usuari. És ràpid i gratuït.

Amb el teu compte d'usuari bàsic, podràs accedir a la major part dels recursos del portal. Inicialment, alguns serveis concrets del portal, estan només disponibles per a empreses amb accés "prèmium".

Si la teva empresa no té accés "prèmium", però creus que ho podràs aprofitar, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem.

Catalonia Trade Portal
Return to top